• Loopt een project niet zoals u wilt of wilt u nieuwe zaken implementeren? Via Square2 Projectmanagement Services kunnen we u helpen....
  • Welke kant moet u op met uw IT? Square2 Consulting Services kan u helpen om richting te bepalen...
  • IT (project)managers die af en toe willen klankboarden. Square2 Coaching Services biedt een luisterend oor en kan ze weer op weg helpen...

Over ons

Square2 IT is opgericht door Hans van Eck. Met meer dan 27 jaar ervaring bij gerenommeerde bedrijven als o.a. IBM, Atos en Ordina is er veel kennis en ervaring op het gebied van IT Consultancy en IT (Project)management opgedaan bij (inter)nationale klanten in verschillende sectoren.

Square2 IT is onafhankelijk dat wil zeggen dat wij niet verbonden zijn aan software- en/of hardware producenten en dienstverleners uit de IT branche. Wij adviseren en begeleiden grote en kleine bedrijven bij al hun vraagstukken over automatisering en informatisering. Met onze no-nonsense aanpak maken wij werk van verandering. Wij onderscheiden ons door gewoon te doen. Ons motto is: "Keep IT simple".

Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Missie

Wij willen samen met onze klanten werken aan een stabiele, moderne en efficiënte IT omgeving zodat de continuïteit van de primaire bedrijfsprocessen gewaarborgd is. Wij geloven niet in grote projecten maar in een heldere en simpele aanpak om de IT omgeving stapsgewijs te verbeteren: Inventariseer, Stabiliseer en Optimaliseer.
Kernwoorden zijn: commitment en ownership. Doe wat je belooft en toon eigenaarschap van datgene waar je verantwoordelijk voor bent.

Visie

Square2 IT is van mening dat IT moet werken als een nutsvoorziening. Het is vanzelfsprekend dat het er is en dat het werk! Als strategisch partner wil Square2 IT het avontuur met haar klanten aangaan en hen helpen op het juiste moment de juiste keuzes te maken.

Quotes

 "Als je Kwadrant II maar lang genoeg negeert, komt alles vanzelfsprekend in Kwadrant I terecht"

"Your life (read:IT) does not get better by chance, it gets better by change." — Jim Rohn

"Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen"

 “Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.” — H. Jackson Brown

"Planning without action is futile, action without planning is fatal.” — Cornelius Fitchner

"The best way to predict the future is to implement it." – David Heinemeier Hansson

"Simplicity, carried to the extreme, becomes elegance." – Jon Franklin

 "Trying to manage a project without project management is like trying to play a football game without a game plan.” — K. Tate

"Make everything as simple as possible, but not simpler." – Albert Einstein